De Foodleverancier voor geschenkartikelen, seizoensproducten en merken.

Over REHA

Het assortiment van Reha bestaat voornamelijk uit geimporteerde producten die door ons ontwikkeld zijn of exclusief op de markt worden gebracht. Vanuit ons moderne magazijn en met behulp van een verfijnd distributienetwerk kunnen onze producten snel en op iedere plek in Nederland afgeleverd worden. Tot onze afnemers behoren o.a. diverse supermarktketens, food-groothandels, speciaalzaken en de bedrijven gespecialiseerd in het maken van geschenkpakketten. Klik op bovenstaande Assortiment voor al onze producten. Deze zijn onderverdeeld in Seizoensproducten, Merken (Brands) en Kerst. Daarnaast is het mogelijk exclusief voor u producten te selecteren of te produceren zoals u dat wenst! Reha is een van de toonaangevende leveranciers voor de geschenkpakkettenmarkt. Een uniek ontwikkeld en kleurrijk food-assortiment speciaal voor het kerstpakkettensegment. Wij staan bekend om onze goede prijs-kwaliteit verhouding en onze betrouwbare levering tijdens deze drukke periode waar op tijd leveren essentieel is voor de voortgang van het proces. Onze producten maken uw feest-, kerst- of gelegenheidspakket helemaal af! Daarnaast selecteren wij een foodassortiment voor u gericht op bijvoorbeeld Kerst, Sinterklaas, Pasen, Valentijn, Halloween en Moederdag. Maar ook voor een uitgebreid assortiment aan diverse merken die REHA exclusief op de Nederlandse markt brengt, kunt u bij ons terecht. Voor vragen kunt u door middel van de knop contact onze contactinformatie vinden.

Kwaliteitsnormen

Om de kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen maakt Reha uitsluitend gebruik van leveranciers met een HACCP system, welke bij voorkeur gecertificeerd zijn bij één of meerdere van de onderstaande normen:

• HACCP
• IFS
• BRC
• ISO22000
• FSSC22000

Per product kunnen wij u dan ook specifiek aangeven welke van de bovengenoemde certificeringen van toepassing zijn. Mocht u hier vragen over hebben neem dan contact met ons op.